Jdi na obsah Jdi na menu

Znamení lev

31.3.2018

Nepojedete podle zajetého řádu, naopak budete v mnohém improvizovat. Momnentálně si to můžete dovolit, štěstí je na vaší straně. Risk se vákm, vyplatí.

22.3.2018

Setkáte se zajímavými lidmi, kteří mají otevřenou mysl a netrápí je žádné nesmyslné předsudky. Na rovinu, s takovými se jedná opravdu jedna radost.

21.3.2018

Díky nadcházejícími týdnu máte možnost ukázat celému světu, jak vysoký potenciál se ve vás skrývá. Mezin znameními zvěrkrhu nebudete mít konkurenci.

19.3.2018

Jestliže se s vámi někdo tento březnový týden dostane do křížku, se zlou se potáže. Vaše vydařená a trefná argumentace totiž nikoho nepustí dop sedla..

3.3.2018

Třetí měsíc roku vás konečně vrací na piedestal. Stačí pohodit lví kštici a zaburácet hlasem, který nikdo nepřeslechne. Znovu vás náasledují davy.

23.2.2018

Veškerá energie, kterou v tomto týdnu věnujete lásce a zaměstnání, se vám m,nohonásobně vrátí. Jednoduše platí rčení- komu se nelení tomu se zelůení. 7

 

15.2.2018

Zaměstnánmí by jste nyní měli věnovat maximum svého času. Postavení hvězd vás bude tlačit k maximální koncentraci a i k vysokému pracovnímu nasazení.

9.2.2018

Zatmco vás okolí tlačí d sociálních aktivit a vyžaduje větší zapojení do milostných aktivit i v domácnosti, vy sami máte samotářskou náladu.

6.2.2018

Pracovní dny se stanou tvrdým oříškem. nápln vašeho zaměstnání pro vás ztratila poetiku a musíte hledat nadšení do akce. pozor na chyby z nepozornosti.

25.1.2018

Pokud budete musrt na někoho přenést svou důvěru, budete se dlouho rozmýšlet koho zvolit. Nakonec se spolehnete na své blízké příbuzné.

22.1.2018

Spolu se zimou jaksi ochladne atmosféra ve vašem milostném životě. máte pocit, že se to neblaze odrazí ve vztahu, ale není tomu tak vše se srovná.

12.1.2018

Svůj volný čas berete jako svůj nejcenější majetek který máte. proto ho v těchto dnech věnujte pouze lidem, kteří vám za to stojí a kteří si to zaslouží.

4.1.2018

Majetková vyrovnání v rodině ted nechejte pokojně spát. budete mít velkou tendenci pitvat minulé události, ale nikomu by jste tím určitě nikomu nepomohli.

30.12.2017

Hvězdy otevřou stavidla vašim skrytým emocím, takže na sebe prozradíte i takové věci, které by měli zustat raději skryty,  Pozor na přílišnou upřímnost.

24.12.2017

Obklopíte se staršími a moudřejšími jedinci, jejichž vyprávění vás momentálně fascinuje. Uvažujete nad tím, jaký život by jste v budoucnu chtěli žít.,

20.12.2017

Bláznivá vánoční atmosféra na vás v tomton týdnu dolehne plnou váhou. Nejraději by jste utekli od vánočního shonu a strávbili svátky někde v klidu.

13.12.2017

celý týden se vznášíte na zamilovaném obláčku a planeta lásky Venuše vaše rozpoložení jen přikrmuje. Jste prosyceni vlídnmou vánoční atmosféru.

7.12.2017

Blížíci se střed prosince uleví napjaté atmosféře na pracovišti. Zbavíte se předsudku a dáte šanci kolegum, jimž jste dřív nemohli přijít na jméno.

5.12.2017

Politicko společenské klima je vám nakloněno, jste schopni prodat kiomukoli cokoliv a prtistranu bez problému přesvědčíte o své pravdě.

16,11.2017

V tomto týdnu zpomalíte v kariéře. Je zbytečné tlačit hlavou proti zdi. Raději se soustředte na ekonomickou stránku věci. S tou m,ůžete záísadně pohnout.

11.11.2017

postavení planet umožní, aby upluly tento týden veškeré mezilidské problémy, se kterými dlouhodobě bojujete. Významně pak ovlivní atmosféru v rodině.

2.11.2017

Následující týden probudí ohromnou empatii. Planety vás ponukují k pomoci bližnímu. kvůli rodině a přátelum jste ochotni opravdu k husarským kouskum.

30.10.2017

Mějte se na pozoru před nekalími praktikami okolí. mnozí kolegové či známí se v závěru října vybarví v docela nečekaném světle. Už víte na čem jste.

24.10.2017

V tomto týdnu máte jedinečnou příležitost dotáhnout své troufaklé plány do zdárného konce. Máte také chut věnovat se charitativním projektům. 

13.10.2017

Vašeš troufalé nápady najdou v tomto týdnu své podporovatele. Pusobí totiž odvážným a neotřelým dojmem, jejž nadřízeným slibuje nemalé výdělky.

3.10.2017

Radujete se z vystříbeného vkusu a zručnosti, díky níž vám jde práce od ruky. Zapomente na rutiní ukoly a věnujte se především umělecké činosti.

 

30.9.2017

Pro většinu zrozencu lvu se život v začátku října promění v ružovou cukrovou vatu. Exiustenbční problémy jsou na hony vzdálené a vy si jen užíváte.

 

13.9.2017

V tomto období planety ztělesnují dokonalou rodinou pohodu. V týdnu se vylepší váš vztah kl dětem, o které pečujete s nesmírnou až opičí láskou.

25.8.2017

Planety vám nyní ve všech oblastech nahrávají do karet. láska se skvěle doplnuje s pracovními zájmy, proto směle vyrazte za svými plány.

20.8.2017

Závěr měsíce je ideálním obdobím pro další vzdělávání a rekvalifikaci. Rzšiřování dosavadních znalostí má jednoznačně přednost před zaměstnánínm.

14.8.2017

Plácněte se přes kapsu a začnete vychutnávat veškeré prázdninové radosti. Nešetříte na dovolené ani na svých blízkých. Cítít že si to můžete dovolit.

12.8.2017

Charisma,. šarm a přesvědčivost, typické lví vlastnosti vám znovu pomohou vykličkovaz z nejednoho problému. Dokážete prosadit i nápady, s nimiž by jiní pohořeli. A v případě, žwe přesto nastane nějakáý konflikt, projevíte tentokrát i nutnou dávku velkorysosti, nadhledu jen tak dál.

7.8.2017

Pozor na možné konflikty s úřady a institucemi. Mějte vše v pořádku, pokud si nebudete jisti tak se s někým poradte. Můžete konat na nevědomé urovni a to by se mohlo projevit v neuvážených a nepromyšlených činech.

4.8.2017

Hned tři planety slunce- venuše a Merrkur, budou svítit pro vaše štěstí. Oživí partnerství i společenské postavení. Uvědomíte si kde je vaše místo.

Máte před sebou vynikající týden jaKO TVOŘENÝ PRO LÁSKU A utužování mezilidských vztahu. můžete mít vše, po čem vaše srdce touží od sexu až po snatek.

21.7.2017

Svého partnera nyní uvidíte v jiném světle. Budete si všímat maličkostí, které vákm dosud unikali. Přestante ho finančně dotovat.

13.7.2017

Zásluhou pozitivního postavení Jupitera jste hraví, veselí a inteligentní. Nelze vás přehlédnout v žádné společnosti. Víkend však zasvětíte rodině.

5.7.2017

Pozor na možné konflikty s úřady a institucemi. Mějte vše v pořádku, pokud si nebudete jisti, tak se s někým poradte. Mužete konat na nevědomé urovni a to by se mohlo projevit v neuvážené a nepromyšlených činech.

29.6.2017

Příznivé postavení Merkuru vám poskytuje ideální podmínky pro kariérní rust i finanční přilepšní. Znáte své kvality a žádete za ně adekvátní odměnu.

28.6.2017

Milostné problémy berete s nadhledem a nepřipostíte si je k tělu. Venuše vám dodáchá chut komunikovat s miláčkem s humorem a otevřeně téměř o čemkoli.

20.6.2017

Planeta Venuše otevírá možnosti prop demokratické rozhovory v partnerství. Rozhádané páry mají od středečního dne příležitost naleznout společnou řeč.

8.6.2017

Osobité kouzlo se vám v těchrto dneh rozhodně nedá upřít. Okoláí by pro vaše nádherné oči udělaklo cokoli. Toho zneužíváte především na pracovišti.

6.6.2017

Venuše bude přát vylepšování mezilidských vztahu. Bez problému tak navážete nové přátelství ac utužíte dosavadní známosti. Láska je taky za rohem.

13.5.2017

Péče o rodinu vás v těchto dnech vyčerpábvá víc nežže blízcí žijí tak trocghu na báš ukor. Potřebvujete vyčistit hlavu a oddechnout si.

 

27.4.2017

V zaměstnání spoléhejte jen na sebe. Prce v týmu vám ubýrá podíl na zisku. Volný čas pak zasvětíte v rodině. Jste neskonale pyšní na své ratolesti.

20.4.2017

Blízcí vám sice vyčítají workoholismus, ale z druhé strany\ ocenují nemalé finance, které do rodiny přinášíte. Štěstíé vašich blízkých vás motivuje.

6.4.2017

Tento čas je výhodný především pro týmové úkoly a odpočinek. Hvězdy vás k relaxaci přinutí stuj co stuj. Výhodnější to tedfy budete mít po dobrém.

30.3.2017

Dočkáte se zasloužené finanční odměny. Bohužel vás také přepadne neodolatelná chut tyto peníze hned roztočit, při nákupech si vyhodíte z kopýtka.

23.3.2017

Máte rozhazovačnou náladu a především pro své blízké se klidně rozdáte z posledního. Harmonické mezilidské vztahy jsou receptem vaší spokojenosti.

20.3.2017

Zjistíte, kolik dobrých přátel kolem sebe máte. Ocitnete se v situaci, kdy budete potřebovat jejich pomocnou ruku, a nikdo vám jí neodmítne. Vrací se vám to, jakým zpusobem se ke svým přátelum chováte vy pokud jste jim vždy nápomocní, ochotně vám to ted vrátí.

16.3.2017

Oplýváte smyslem pro humor a neschází vám ani osobité kouzlo. Díky tomu se vám výjimečně daří při společenských aktivitách i při budování kariéry.

 

 

 

9.3.2017

Platt za nezvykle pozorné a štědré partnery. který dbají na harmonii a spokojenost vztahu. S prtějškem vyrazíte na dovolenou nebo do společnosti.

4.3.2017

milostný život se v těchto dnech může pořádně zamotat, Dobrý přítel vás překvapí svým milostným přiznáním. Je pravděpodobné že mu lehce podlehnete.,

2.3.2017

Pracovně se vám velmi daří. ale to pro vás není klíčové. mnohem víc se totiž soustředíte na situaci v domácnosti, hodně energie věnujete také lásce.

23.2.2017

Budete obklopeni početnou společností, která vycítí příležitost k přivýdělku. Týká se to zejména lvu, podnikatelu a nadřízených. dejte na instinkty.

VALENTÝNSKÝ HOROSKOP LÁSKY                        16.2.2017

Umíte v druhých zapálit vášen i spálit vlastní srdce,. Jste ohnivý dobrodruh, i mistr flirtování a milování. Potřebujete stoprocentní pozornost, jinak se začnete poohlížet jiným směrem. Vztah s vámi je jhako být na velkolepé hostině, kde hrozí, že nebude li se hostitel dobře bavit vystaví hostum účet,. Milujete divoce, nespoutaně a s touhou zustat věrná. Sv. Valentýn zapadá do obdoví, kdy bytostbně toužíte po vztahu a lásce. Nebojíte se rizika ani citové investice, a proto budete odměněna. Možná vám otevřou srdce- berani, blíženci, raci a váhy.

 

 

16.2.2017

Máte doslova srdce na dlani, čehož mohou využít mnozí přátelé a příbuzní. Nenechte se nikdy zatlačit dop kouta a dobře se rozmyslete, komu ho dáte.

13.2.2017

Zjistíte kolik dobrých přátel kolem sebe máte, ocitnete se v situaci, kdy budete potřebovat jejich pomocnou ruku,. a nikdo vám jí neodmítne. Vrací se vám to, jakým zpusobem se k vašim přátelum chováte, vy pokud jste jim vždy nápomocníé, ochotně vám to ted vrátí.

HOROSKOP NA ROK 2017                     10.2.2017

Podle hvězd bude mít lev horoskop v první polovině roku orientovaný především na vztahy,. Avšak ani kariéra nepřijde zkrátka. Na podzim se objeví velmi výhodná nabídka. Zrozenci tohoto cílevědomého a outoritativního znamení, kterému vládne slunce, budou sice muset překonat určité nesnáze, ale výsledek bude stát za to. Zkušenosti které tento rok získáte vás obohatí. O to jak po osobní stránce, tak co se týče vyrovnanosti. Znovu naleznete vnitřní klid.

Horoskop říká, že pro vás bude v počátku roku dosáhnout v práci těžké dosáhnout svého. Nedělejte si plané naděje, zhodnotte situavi realisticky. Sami dobře víte, že bude nejlépe soustředit energii jiným směrem,. Nepropadejte však depresi. Využřijte tento rozvoj na sociální stránku. Vyražte dop společnosti,. oprašte staré kontakty. V břweznu budete mít dokonce velkou šanci dokonce potkat spřízněnou duši. Hvězdy vám budou nakloněny.

Na jaře si lev muže směle užívat harmonii ve vztazích, čerstvé zamilovanosti nebo souhrn s partnerem ve vztazích.- Vše vyvcházíé dle plánu. Využijte toto klidné a stabilní období k řešení otázek dlouhodobého rázu. Udělejte sio čas také na aktivní relax.

S přelomem roku horoskop doporučuje spozornět. Lev by si neměl kvůli novému vztahu nechat unikat důležité události. Je důležité stát stále nmohama pevně na zemi. Moh,lo by se stát, že promeškáte lukrativní pracovní nabídku, která se už nebude opakovat.

Nesnažte se věci lámat přes koleno, raději se smiřte s tím, že ne vždy můžete mít nad vším kontrolu. Až vám to dojde, uleví se vám a už se déle nebudete muset stresovat. Pozor dejte také na své zdraví. Neberte ani drobné nachlazení na lehkou váhu.

Zástupci znamení lva nebudou mít s příchodem zimi a podzimu příliš časiu na odpočinek. Překonání krize ve vztahu, vás donutí pozměnit vaše priority. V zaměstnání budete mít dle horoskopu v říjnu nějaké resty a budete mít co dohánět. Díky vaší bojovné povaze vše zvládnete. Duležité je se nevzdávat a snažit se stále motivovat nejen sebe, ale i své okolí. V tomto období můžete ale očekávat zasloužený kariérní postup.- Konečně budete sklízet ovoce svbé snmahy. Stačí jen vyjít svému štěstí vstříc.

 

 

10.2.2017

Nastává vhodné období pro charitativní činnost i nezištnou pomoc svým blízkým. Finance které nyní investujete, se vám v dobrém vrátí brzo zpátky.