Jdi na obsah Jdi na menu

Inzerce

KÁVOVÉ TRENDY JDEME ZA KVALITOU!                     10.4.2017

Pití kávy je prop většinu lidí příjemným zážitkem. Podmanivá vuně, stimulace organismu, smyslové potěšení, to vše dělá z pití kávy vyjímečný okamžik. Statistiky sioce neříkají, kolik kávy se vypije nad stránkami novin a časopisu, ale vonavý šálek si při této příležitosti dopřeje mnoho z nás. vyznačuje výraznějším aroma

Kvalita do popředí- v poslední době se přístup k pití kávě mění. Nejenže roste její spotřeba, která se v české republice zvýšila, ale česi také vyhledávakjí kvalitu. Káva už pro nás není jen stimulant, ale zdroj smyslového potěšení, zákazníci jsou ochotni si za kvalitu připlatit, Jednoznačně rstou náklady zákazníka na kvalitu. Čeaská značka zrnkové kávy Marila, patří do skupiny Mokate, prdala v lonském roce víc kávy Arabika oprosti situiaci v minulých letech. Dražší Arabica se oproti odrudě Robusta  vyznačuje výraznějším aroma s větším bohatstvím chutě.

Turek ustpuje z výsluní- chutové preference se přitom velmi podobaí chutím podobající kávy v západní Evropě, Vybíráme si přitom jemnou, středně prženou kávu, ktrá se dobře snoubí s mlékem. Dříbve tolik populární turecká káva tak v celé Evropě míří do ustraní. Lidé více experimentují, baví je míchat ruzné druhy kávových zrn, zkoušet odlišné druhy mletí a alternativní způsob přípravy kávy. Stále více lidí si chce připravit tu nejlepší kávu v pohodlí domova. Pit kávy se stává poznáním taju a kouzel světa, je čisrtám potěšením a zdrojem mnoha radostí.

Každý šálek je vyjímečný- Poptávbce po kvalitě vychází vstříc i společnost Mokate ve své pražírně ve Vojticích. Pro firmu je klíčové, aby výsledný nápoj v šálku byl vyjímečný.

zkuste se na chvilku nechat unášet na vlnách příjemného aroma kávy upržené pro vás společností Mokate v České republice.